OmSerneke

Serneke är en nytänkande och expansiv byggkoncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag. Engagerade medarbetare med en tydlig målbild och vision att utmana ledarna inom branschen är en av flera förklaringar till framgångarna.

Serneke är under ständig utveckling och har en expansionstakt som saknar motstycke. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten samt i Stockholm. Målet är att expandera ännu mer bland annat genom att fokusera på storstadsområdena Göteborg, Malmö och Stockholm.

Koncernen har ett tydligt fokus och en målsättning att hela tiden utveckla nya byggprojekt, både i form av eget ägda eller samägda projekt. Serneke har en bra fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdragsgivare vilket är en uppenbar styrka över konjunkturcykler.

Serneke är nästa generation entreprenadföretag eftersom vi vågar tänka annorlunda och utmana konventioner. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt.