Trainee

Vårt nystartade traineeprogram ger dig en unik inblick i olika verksamhetsområden och en kickstart till en framtida karriär i byggbranschen. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och ambitiös samt har en akademisk examen och är i början av karriären. Ansökningsperioden till traineeprogrammet med start i september 2021 har gått ut men i början av 2022 öppnar ansökan för nästa program som startar hösten samma år. 

Serneke är ett ungt bolag i en traditionstyngd bransch. Vår vision är att bygga och utveckla hållbara samhällen för nästa generation och resan dit har börjat. Vi söker dig som vill vara med på den!

Om traineeprogrammet

Programmet är både praktiskt och teoretiskt inriktat. Det innebär arbete i produktion med bygg, anläggning och projektutveckling varvat med strategiarbete, kalkyl och inköp, så du får en god insikt i hur vår verksamhet fungerar. Du får en personlig mentor under din traineeperiod som hjälper dig utvecklas. Efter programmets slut har du skaffat dig goda förutsättningar för vidare utveckling i bolaget och för att på sikt ta dig an en ledande roll.

Profil

Som trainee har du en akademisk examen som civilingenjör, ekonom eller inom samhällsbyggnad, är i början av din karriär och ett stort intresse för samhällsutveckling. Programmet är till för dig som har viljan och ambitionen att utvecklas till en framtida ledare eller specialist hos oss. Vi söker dig som är grym på att samarbeta, är affärsmässig ut i fingertopparna och trivs i en flexibel miljö. För att lyckas som trainee hos oss ska du ha en stark genomförandekraft och ett engagemang utöver det vanliga.

Vi erbjuder 

En stimulerande arbetsplats med framåtanda och glädje. Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet och det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen. Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och en möjlighet att vara med och påverka vår verksamhet framåt.

Fakta om programmet

Start: Hösten 2022

Tidsperiod: 12 månader

Placeringsort: Stockholm

Krav: Akademisk utbildning, är i början av din karriär och ett stort intresse för samhällsutveckling

Ansök senast: Ansökan öppnar i början av 2022

Kontakt

Har du frågor eller funderingar
rörande traineeprogrammet
är du välkommenatt höra
av dig till Cajsa Ahlström,
HR Business Partner, Serneke. 

Maila Cajsa