Trainee

Vårt nystartade traineeprogram ger dig en unik inblick i Sernekes olika verksamhetsområden och en kickstart till en framtida karriär i byggbranschen. Är du nyfiken, engagerad och ambitiös? Har du även en akademisk examen och är i början av karriären?
Toppen! Läs då vidare och ansök till vårt traineeprogram med start i september 2021.

Serneke är ett ungt bolag i en traditionstyngd bransch. Vår vision är att bygga och utveckla hållbara samhällen för nästa generation och resan dit har börjat. Vi hoppas du vill vara med på den!

Ansök till en ledande position i byggbranschen 

Om traineeprogrammet

Börjar i Stockholm i september 2021 och löper under ett år. Vi erbjuder två traineeplatser och ansökan är öppen fram till den 18 mars!

Programmet är både praktiskt och teoretiskt inriktat. Det innebär arbete i produktion med bygg, anläggning och projektutveckling varvat med strategiarbete, kalkyl och inköp, så du får en god insikt i hur vår verksamhet fungerar. Du får en personlig mentor under din traineeperiod som hjälper dig utvecklas. Efter programmets slut har du skaffat dig goda förutsättningar för vidare utveckling i bolaget och för att på sikt ta dig an en ledande roll.

Vi söker

Som trainee har du en akademisk examen som civilingenjör, ekonom eller inom samhällsbyggnad, är i början av din karriär och ett stort intresse för samhällsutveckling. Programmet är till för dig som har viljan och ambitionen att utvecklas till en framtida ledare eller specialist hos oss. Vi letar efter dig som är grym på att samarbeta, är affärsmässig ut i fingertopparna och trivs i en flexibel miljö. För att lyckas som trainee hos oss ska du ha en stark genomförandekraft och ett engagemang utöver det vanliga.

Vi erbjuder 

En stimulerande arbetsplats med framåtanda och glädje. Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet och det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen. Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och en möjlighet att vara med och påverka vår verksamhet framåt.

Ansök till traineeprogrammet senast 18/3 

Fakta om programmet

Start: September 2021

Tidsperiod: 12 månader

Placeringsort: Stockholm

Krav: Akademisk utbildning, är i början av din karriär och ett stort intresse för samhällsutveckling

Ansök senast: 18 mars

Inkludera: CV och personligt brev

Ansök här

Kontakt

Har du frågor eller funderingar
rörande traineeprogrammet
är du välkommenatt höra
av dig till Cajsa Ahlström,
HR Business Partner, Serneke. 

Maila Cajsa

Sernekes traineeprogram