Sverige växer

Kom till vår digitala monter på Business Arena den 22-23 september och prata med oss om att Sverige växer. 

Vi ser fram emot att träffa och prata med alla er samarbetspartners och branschkollegor på årets digitala Business Arena i Stockholm

Sverige växer och vi som är med och bygger framtiden har mycket makt. Då måste man vara snäll och smart. Alltså bygger vi inte utan att samtidigt utveckla.

Välkommen att prata med oss

Även om vår monter är digital finns vi närvarande för att svara på era frågor och ha intressanta diskussioner via en livechatt. Välkommen till oss!

Självklart finns vi tillgängliga för möten. Kontakta oss så ser vi till att du hamnar i rätt händer.

Hur bidrar vi till att Sverige växer som nästa generation byggkoncern? Ställ dina frågor direkt till oss eller kom bara in för en liten pratstund. Vi ser fram emot att träffas!

 

Det här händer i vår monter: 

Onsdagen den 22 september

12.30 - 13.30 Ulrika Knutas, HR-chef Öst

Ulrika svarar på dina frågor och berättar om hur vi på Serneke arbetar med arbetsmiljön på hemmakontoret och hur vi aktivt jobbar med att bygga vår företagskultur kring våra kärnvärderingar.

13.30 - 14.30 Josefin Hoffman, projektutvecklare Öst

Josefin berättar mer om vårt utvecklingsprojekt Kolkajen i Norra Djurgårdsstaden och svarar på era frågor om projektet. Där vi ska bygga ca 145 lägenheter och ca 500 kvm lokaler. Beräknad byggstart för området är 2023.

 

Torsdagen den 23 september

09.00 - 10.00 Fredrik Elmgren, regionchef Öst

Vår regionchef, Fredrik Elmgren, svarar på frågor om Serneke och kan berätta om vårt erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Som regionchef leder han Serneke region Öst som idag består av ca 260 medarbetare där vi har projekt i Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Norrköping och Linköping.

10.00 - 11.00 Henrik Bohm, projektutvecklare Öst

Ta chansen att ställa fråga och få reda på mer om Sernekes utvecklingsprojekt, Barkarby City, där vi kommer bygga en blandstad med bostäder, arbetsplatser, restauranger, butiker med mera. Beräknad produktionsstart för delar av området är 2022.

Sverige växer - vad är vår roll i det?

Läs mer om hur vi ser på framtiden (PDF)