Fasanen Burlöv

Fasanen Burlöv

Vi har skrivit kontrakt med Magnolia Produktion AB om uppförande av 275 lägenheter i Arlöv. Kontraktet är värt omkring 266 miljoner kronor.

Totalentreprenaden omfattar byggnation av fem flerbostadshus i Arlöv, strax norr om Malmö med totalt 275 hyresrätter och en lokal för kommersiell uthyrning. Husen, som går under namnet Fasanen Burlöv, byggs i sex till sju våningar och i projektet ingår också anläggning av 188 markparkeringsplatser.

– Vi är glada för ytterligare ett stort bostadsprojekt i region Syd där Serneke nu sedan en tid är väletablerat och på stark frammarsch. Magnolia är en kund vi hittat riktigt bra samarbetsformer med på riksplanet och det är med stor glädje vi nu startar ytterligare ett projekt ihop, säger Daniel Åstenius, VD på Serneke Bygg.

 – En hörnsten i vår verksamhet är att värna om både långsiktiga relationer och socialt hållbar utveckling. I Serneke har vi hittat en stabil partner och vi ser nu fram emot att fortsätta utveckla vårt redan goda samarbete, säger Fredrik Lidjan, VD på Magnolia bostad.

Projektering startar omgående och planerad byggstart för projektet är direkt efter årsskiftet 2017/2018. Kontraktet villkoras av att bygglov blir beviljat och att Magnolias försäljningsprocess går enligt plan.

Bostäderna är planerade att stå klara före sommaren 2020.

Kortfakta

Verksamhetsgren:
Bygg
Typ av projekt:
Bostadshus
Byggstatus:
Färdigställt
Region:
Skåne
Kund:
Magnolia

Kontaktperson

Rachad Azar

Affärschef, Skåne

Östergatan 18, 211 25 Malmö