Fisksätraskolan

Fisksätraskolan

Vi står för entreprenaden när Stena Fastigheter bygger om Fisksätraskolan för Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor.

Vi blir entreprenör när Fisksätraskolan ska genomgå en omfattande renovering och bli grundskola åt cirka 540 elever i årskurs 0 till 9. 

Skolfrågan är en avgörande pusselbit när Stena Fastigheter under de kommande tio åren gör en stor satsning i Fisksätra och renoverar det befintliga bostadsbeståndet samtidigt som det ska byggas nya hyres- och bostadsrätter, vårdboende och förskola.

- Vi kommer att vara med och skapa en helt ny skola som kommer att ge fina förutsättningar för barnen i Fisksätra och för Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor. Vi ser fram emot ett bra samarbete med Stena Fastigheter i ett viktigt projekt, säger Björn Vikman, arbetschef på Serneke.

-  Skolan är en viktig pusselbit för att utveckla Fisksätra till en ännu mer välmående stadsdel. Det känns kul att vi nu tillsammans med Serneke kommer igång med själva ombyggnaden. Ett stort kliv närmare att, tillsammans med Stiftelsen Viktor Rydbergs Skolor, fylla den nya skolan med motiverade elever och bra undervisning, säger PG Sabel, vd Stena Fastigheter Stockholm.

Vi driver för närvarande ett tiotal entreprenader kring skolprojekt runtom i landet.

Kortfakta

Verksamhetsgren:
Bygg
Typ av projekt:
Skolor
Byggstatus:
Pågående
Region:
Öst
Kund:
Stena Fastigheter

Kontaktperson

Björn Vikman

Arbetschef, Stockholm

Rosenlundsgatan 50, 118 63 Stockholm