Nåden

Nåden

Vi har tecknat totalentreprenadavtal med Hemsö för nyproduktion av ett äldreboende i Fyllinge, Halmstad. Kontraktssumman uppgår till omkring 76 miljoner kronor.

Kontraktet avser byggnation av ett äldreboende i tre våningar med 54 lägenheter fördelat på sex avdelningar. Totalt omfattar byggnaden cirka 4 200 kvadratmeter BTA.

– Det känns mycket glädjande att vi nu tecknat avtal med Hemsö som är Sveriges ledande privata ägare och utvecklare av samhällsfastigheter. Projektet är utvecklat i samverkan där vi gemensamt arbetat med en fas 1 under hösten. Att det nu går över till entreprenadavtal och byggstart ger oss ett kvitto på vår bredd och kompetens, säger Viktor Nagenius, arbetschef på Serneke Bygg.

– Att vi i ett tidigt skede i projektet har tecknat ett entreprenadavtal med Serneke avseende byggnation av vårt nya äldreboende i Fyllinge är ett bevis på lyckat samarbete. Dialogen och samarbetet har varit effektiv och öppen och vi ser framemot att ta nästa steg i processen, att starta byggnationen och därefter överlämna lokalerna till vår hyresgäst Norlandia Care, säger Robert Cardell, projektutvecklare på Hemsö.

Projektet beräknas stå klart sommaren 2020.

Kortfakta

Verksamhetsgren:
Bygg
Byggstatus:
Pågående
Region:
Halland
Kund:
Hemsö

Kontaktperson

Viktor Nagenius

Affärschef, Halland/Kronoberg

Slottsmöllan 14F, 302 31 Halmstad