En sida bara för att testa lite, jag finns inte

En text, som kan vara lite längre än de korta, men ack så full av information.

Det är vårt erbjudande till dig och nästa generation. Och nästa.

Serneke är en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Vi brinner för samhällsnytta och ser ett stort värde i att bygga med idrott och hälsa i fokus.

Då är det inte bara själva byggnaden som är viktig utan även området och miljön runtomkring. Serneke bygger på beställning av kommuner och privata aktörer men har även egenutvecklade projekt. Dessutom erbjuder vi tjänster inom anläggning och infrastruktur. Inom projektutveckling erbjuder vi allt från bostadsutveckling till kommersiella fastigheter och förvaltningstjänster.

Förändring är ett konstant tillstånd hos oss

Vår bransch är traditionstyngd och vi vill utmana branschen men också samhället att våga tänka annorlunda. Störst är inte alltid det viktigaste, vi lever i en värld som förändras snabbt, där vi blir bäst genom att vara lyhörda, flexibla och modiga.

Våra mål handlar om att vara långsiktigt hållbara för våra kunder, samhället och nästa generation. Vi vill vara en del av en positiv samhällsutveckling som vi bara kan uppnå tillsammans med bra kunder och drivna och medvetna medarbetare. Detta är vårt syfte, att tillhöra och tillföra något nytt. Inte att vara störst. Vill du veta mer om vilka vi är, titta gärna in på vår kultursida.