Sverige växer

Besök vår monter under Business Arena Väst 9 November 2022 

Vad vet du om framtiden?

Det är okej att inte veta. 85 procent av
jobben vi har 2030 är inte ens uppfunna i dag.

Sverige växer och vi som är med och bygger framtiden har mycket makt. Då måste man vara snäll och smart. Alltså bygger vi inte utan att samtidigt utveckla.
Vi ser fram emot att träffa och prata med alla er samarbetspartners och branschkollegor på årets Business Arena i Väst.

Under mässan deltar vi på plats med monter och du kan med hjälp av våra behovskort diskutera kring dina behov för framtiden som t.ex. fastighetsägare, stadsutvecklare, branschkollega eller ideellt engagerad i en klubb eller förening. Vad har ni för behov? Vi vill höra mer från dig!

 

Välkommen att prata med oss

Serneke har flera representanter på plats under Business Arena i Väst. Varmt välkommen att besöka oss för nya möjligheter, gemensamma frågeställningar, utmaningar vi kanske kan hjälpas åt med eller bara lite gött tjöt och spännande tävling.

Självklart finns vi tillgängliga för möten. Kontakta oss så ser vi till att du hamnar i rätt händer.

Hur bidrar vi till att Sverige växer som nästa generation byggkoncern? Ställ dina frågor direkt till oss eller kom bara in för en liten pratstund. Vi ser fram emot att träffas!

Det här händer i vår monter: 

Vinn sponsring till ditt val av förening. Alla som är med och tävlar vinner ett pris direkt i montern och det utses en vinnare av valfri sponsring under de två dagarna.

Serneke vill aktivt medverka till en positiv utveckling i miljöer där människor kan trivas och växa, vilket i sin tur gynnar samhället och nästa generation. Samhällsfrågor får en stor plats i våra projekt och att vi förstår att vi kan göra bättre affärer med en större plan i sikte. Det är sunt förnuft och ansvar som är kärnan i allt vi gör, när vi bygger bostäder, projekterar nya stadsdelar, utvecklar nya områden, anlägger en arena eller sponsrar en fotbollsklubb.

Vi anser att ett fokuserat hållbarhetsarbete och ett starkt samhällsengagemang går hand i hand med långsiktig tillväxt med god lönsamhet. I kraft av vår storlek har vi både möjlighet och ett ansvar att bidra till en mer hållbar utveckling. Genom vår verksamhet bidrar vi till att utveckla städer, orter och samhället i stort för nästa generation.

 

 

Sverige växer - vad är vår roll i det?

Läs mer om hur vi ser på framtiden (PDF)