Nästa generation byggkoncern

Serneke är en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Vi brinner för samhällsnytta och ser ett stort värde i att bygga med idrott och hälsa i fokus.

Vi är ett ungt bolag i en traditionstyngd bransch. Nästa generation är vårt löfte till våra kunder. Och världen. Hela Serneke inkapslat i en mening. Som nästa generation byggkoncern utmanar vi branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden. Här är tre exempel på det.

Entreprenörsdrivet

Vi är ett bolag med korta beslutsvägar och platt organisation. Med engagerad personal och tydligt ägarskap skapas en unik samhörighet med personlig prägel.

Karriär

Unika projekt

Projekt som Karlatornet, Prioritet Serneke Arena och Barkarby City är resultat av att tänka modigt och utmana normer. Såväl byggnadstekniskt som visionärt. I dessa projekt kan vi tydligt visa vår vilja att tillföra något nytt i ett större perspektiv, att bygga med social hållbarhet i fokus.

Projekt

Social hållbarhet

Samhällsengagemang är grundläggande i allt vi gör och går hand i hand med långsiktig tillväxt och god lönsamhet. Vi har både möjligheten och ansvaret att bidra till en mer hållbar utveckling när vi utvecklar och bygger stadsdelar, arenor, och bostäder och när vi sponsrar våra anställdas föreningar.

Sponsring

Nästa generation

 

Visionären

Läs mer