Sponsring

Vi vill aktivt medverka till en positiv utveckling i miljöer där människor kan trivas och växa, vilket i sin tur gynnar samhället och nästa generation. Här kan du se och läsa lite mer om några av våra sponsorsatsningar.

Gammelstads IF

 

Sveriges stadsmissioner

Serneke är stolt nationell företagspartner till Sveriges Stadsmissioner. Genom vårt samarbete bidrar vi till ändamålet Barn & Unga i utsatthet. Som byggföretag med ett samhällsengagemang ser vi det som en självklarhet att bidra till en meningsfull fritid för alla barn oavsett ekonomiska förutsättningar och göra det möjligt för fler familjer att leva under bra levnadsförhållanden.

Läs mer

Vägen till mästerskapen.

 

Föreningslivet är en viktig del av vårt samhälle och bygger på ideella krafter.

Sponsring av anställdas föreningar

Serneke är nästa generation byggkoncern och vi som är med och bygger framtiden har mycket makt. Då måste man vara snäll och smart. Genom att utmana normer i byggbranschen och ifrågasätta invanda ordningar får vi fler människor att känna meningsfullhet och syfte. På samma sätt är det självklart för oss att sponsra föreningar och verksamheter som får människor att vilja växa och engagera sig i samhället.
Därför vill vi särskilt lyfta medarbetare som är engagerade och lägger en del av sin fritid på att stötta denna viktiga samhällsfunktion.

Läs mer om sponsringen av anställdas föreningar > 

Team Serneke Allebike är Nordens främsta mountainbiketeam.

Vi är stolt huvudpartner till Landskrona BoIS.

Landskrona BoIS

Tillsammans med IFK Göteborg bygger vi Planer för framtiden så att fler barn kan känna glädje och gemenskap genom fotbollen - var de än bor.

Planer för Framtiden – Så bidrar planen till skola och område i Hammarkullen

Tack för att du kontaktar oss! Ett fel har uppstått, vänligen försök igen senare

Nyfiken?

Vill du ställa frågor kring vårt samhällsengagemang?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.