Sponsring

Vi vill aktivt medverka till en positiv utveckling i miljöer där människor kan trivas och växa, vilket i sin tur gynnar samhället och nästa generation. Här kan du se och läsa lite mer om några av våra sponsorsatsningar.

Team Serneke Allebike

 

Planer för framtiden

 

Bloom gbg

 

Våra sponsorinitiativ

På Serneke beundrar vi alla som vågar gå sin egen väg. Som har drivet att fortsätta trots att andra säger att det inte går. Med engagemang och mod kommer du långt, men utan konkreta mål är det svårt att veta när du har lyckats. Därför sponsrar vi bara de verksamheter, organisationer och personer vars mål motsvarar eller överträffar våra egna. Vissa kallar det CSR, men vi ser det mer som en möjlighet att uppnå gemensamma samhälleliga mål som gynnar alla. Här kan du läsa lite mer om några av våra sponsorsatsningar.

Alingsås Football Club

Alingsås FC är ett lysande exempel på där fotboll, näringsliv och samhälle når gemensam framgång, på riktigt. Sedan hösten 2017 är Serneke huvudsponsor i AFC, den nya generationens fotbollsklubb.

Här erbjuds tjejerna en förstklassig fotbollsutbildning, förståelse för den professionella fotbollens affärsmässighet och inte minst en chans att växa som människor. AFC arbetar för att engagera barn och ungdomar genom fotbollsunderhållning. De vill även erbjuda tjejer en utbildningsnivå som möjliggör ett framtida professionellt fotbollsutövande. 

Åttans spårvagn

Projekt Åttans spårvagn ger alla förstaklassare i Angered möjligheten att vid tre tillfällen pröva på skridskoåkning i Angered Arena. Målet är att medverka till att barn och ungdomar får en meningsfull fritidssysselsättning.

Frölunda HC stod för utrustning och instruktörer och bjöd eleverna med anhörig på match i Scandinavium efter de tre pröva-på-tillfällena. Utöver Åttans spårvagn har Frölunda Indians startat Lek-Is i Angereds Arena vilket innebär att 600 barn i årskurs 1 får lära sig att åka skridskor för första gången. De har även bjudit in nyanlända ungdomar, tjejer och killar till Frölundaborg.

Tack för att du kontaktar oss! Ett fel har uppstått, vänligen försök igen senare

Nyfiken?

Vill du ställa frågor kring vårt samhällsengagemang?
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Vi vill aktivt medverka till en positiv utveckling som gynnar samhället och nästa generation.