Karriär

Hos oss jobbar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung och erfarenheter. Men det finns en sak som knyter oss samman. Den orubbliga viljan att tillhöra och tillföra något nytt.

Serneke är nästa generation bygg- och fastighetsutvecklingsbolag eftersom vi vågar tänka annorlunda och utmana normer. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt.

Vill du vara med och hitta nya vägar i en bransch som vant sig vid upptrampade stigar? Kolla in våra lediga tjänster eller skicka oss en spontanansökan. Välkommen till oss! 

Felaktiga jobbannonser på LinkedIn

Under de senaste veckorna har jobbannonser felaktigt publicerats i vårt namn på LinkedIn. Tjänsterna var för andra bolag men på grund av ett fel från LinkedIns automatiska tjänst "limited listing"  har de hamnat på vår "lediga jobb" sida. 

Tjänsterna har nu ändrats till sin rätta avsändare och är borttagna från vår sida. Vi beklagar om du drabbats av detta och sökt någon av tjänsterna. Vi råder dig att i så fall kontakta rekryteringsbolaget SJR, vars annonser på grund av felet från LinkedIn publicerats i vårt namn. 

Kontakta SJR

Möt vår entreprenadingenjör Lisa

 

Lediga tjänster

36

Just nu har vi 36 lediga tjänster.

Läs mer

Spontanansökan

Vad roligt att du vill bli en del av Serneke! Finns inte ditt drömjobb bland våra lediga tjänster så skicka oss gärna en spontansökan. Vi växer så det knakar och letar alltid efter nya, duktiga kollegor. 

Gå vidare

Vårt aktiesparprogram

Läs mer
Våra kärnvärden

Engagemang & Mod

Enkelhet & Handlingskraft

Ärlighet & Respekt

Visionär & Lösningsorienterad

Varför Serneke?

Stark kultur, gemenskap och framåtanda

Aktiesparprogram

Arbetstidsförkortning

Idrottsförening