Start / Vårt erbjudande

Vårt erbjudande

Ett starkt entreprenörskap, närhet till de lokala affärerna och engagerade medarbetare har alltid varit kärnan i Sernekes erbjudande.

Smarta och hållbara samhällsbyggen

Det är vårt erbjudande till dig och nästa generation. Och nästa.

Serneke är en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Vi brinner för samhällsnytta och ser ett stort värde i att bygga med idrott och hälsa i fokus.

Då är det inte bara själva byggnaden som är viktig utan även området och miljön runtomkring. Serneke bygger på beställning av kommuner och privata aktörer men har även egenutvecklade projekt. Dessutom erbjuder vi tjänster inom anläggning och infrastruktur. Inom projektutveckling erbjuder vi allt från bostadsutveckling till kommersiella fastigheter och förvaltningstjänster.

Förändring är ett konstant tillstånd hos oss

Vår bransch är traditionstyngd och vi vill utmana branschen men också samhället att våga tänka annorlunda. Störst är inte alltid det viktigaste, vi lever i en värld som förändras snabbt, där vi blir bäst genom att vara lyhörda, flexibla och modiga.

Våra mål handlar om att vara långsiktigt hållbara för våra kunder, samhället och nästa generation. Vi vill vara en del av en positiv samhällsutveckling som vi bara kan uppnå tillsammans med bra kunder och drivna och medvetna medarbetare. Detta är vårt syfte, att tillhöra och tillföra något nytt. Inte att vara störst. Vill du veta mer om vilka vi är, titta gärna in på vår kultursida.

Samverkan & partnering

Tillsammans med partners och kund skapar vi lyckade projekt där vi framgångsrikt jobbar mot samma mål. Det är viktigt att förstå varandras behov, utmaningar och drivkraft för att få projektet att nå sin fulla potential.

Läs mer

Byggnader

Med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling bygger vi alla typer av byggnader. Allt från samhällsfastigheter, kommersiella fastigheter och bostäder men även mer komplexa projekt där fokus ofta ligger på samhällsnytta med idrott och hälsa i fokus.

Läs mer

Infrastruktur

Med fokus på nationella och regionala infrastrukturprojekt utförs entreprenader åt både offentliga och privata kunder. Vi hanterar unika projekt och kompletta entreprenader inom betong- och anläggningsbranschen.

Läs mer

Projektutveckling

Vi projektutvecklar allt från bostäder, kommersiella fastigheter till idrottsanläggningar. Vi jobbar lokalt nära kunden och har kompetens inom koncernen genom hela kedjan - från första idé till förvaltning.

Läs mer

Ny bostad

Det finns lika många anledningar att köpa ny bostad som det finns människor. Men det börjar alltid med att tänka nytt. Och det är även vårt tankesätt när vi utvecklar och bygger bostäder över hela Sverige

Läs mer

Ny lokal

Vi har lediga lokaler i befintliga fastigheter och i våra egenutvecklade kommande projekt. Vi skapar bra förutsättningarna för befintliga och nya hyresgäster och tillsammans skapar vi samhällsnytta för området.

Läs mer