Värderingar

Hos oss står alltid kunders idéer, behov och önskemål i centrum. Vår ambition är att alltid ha ett nära, öppet och engagerande samarbete som leder till långsiktiga relationer med uppdragsgivare. 

Våra kärnvärden

En medarbetare på Serneke är:

ENGAGERAD OCH MODIG
Vi är mer engagerade i allt vi gör. Allt går att utveckla och vi motiveras av att förbättra samt tänka i nya banor. Vi känner stolthet och tar ansvar.

ÄRLIG & RESPEKTFULL
Bara genom att acceptera brister och svagheter kan vi utvecklas. Vi är alltid ärliga, mot oss själva och andra. Oavsett vem vi möter, var eller hur vi gör.

ENKEL & HANDLINGSKRAFTIG
Problem löser vi närmast källan och den snabbaste vägen till lösningen är alltid en rak linje. Vi har modet och kunskapen att göra det svåra enkelt.

VISIONÄR OCH LÖSNINGSORIENTERAD
Vi accepterar inte att frågor stämplas som problem. För oss är de en möjlighet att utveckla oss själva, vårt erbjudande och vår organisation.

Uppförandekod

Serneke är ett företag som visar omtanke och tar ansvar. Vår uppförandekod grundar sig i våra värderingar och är vägledande för anställda och samarbetspartners.

Läs mer

Medarbetaren

Vår medarbetare

Visselblåsning

Vi strävar efter ett transparent företagsklimat och en hög etisk nivå. Vår visselblåsartjänst ger möjlighet att anonymt rapportera om något inte går till på rätt sätt.

Läs mer