Det många tar för givet är för andra helt omöjligt

Serneke är partner till Sveriges Stadsmissioner och ändamålet barn och unga i utsatthet. I helgen är vi på plats på Drottningtorget i Göteborg tillsammans med Göteborgs Stadsmission och deras julklappsvagn för att samla in julklappar till barnfamiljer i fattigdom.

Lördag den 3 december är julklappsvagnen tillbaka. Där kan du lämna in julklappar och ta del av massa roliga aktiviteter under dagen. Sedan 2015 har Göteborgs Stadsmission tillsammans med Spårvägssällskapet Ringlinien återupplivat ett 100 år gammalt initiativ om att åka runt i Göteborg i en spårvagn och samla in julklappar till barnfamiljer som lever i fattigdom runt om i vår stad. Vi är självklart med och stöttar på drottningtorget där vi är med och bjuder på pepparkakor och glögg

Kända profiler finns även på plats på vagnen för att ta emot alla gåvor. Detta vill ni absolut inte missa!

Läs mer om tider och hållplatser här>>

image0ytlq.png

Det många tar för givet är för andra helt omöjligt

Julen närmar sig med stormsteg och för många har adventspyntet satt sin mysiga prägel på tillvaron. För vissa innebär julen istället stress, ångest och dåligt samvete över att inte kunna ge sitt barn några julklappar.

Serneke är stolt nationell företagspartner till Sveriges Stadsmissioner. Genom vårt samarbete bidrar vi till ändamålet Barn & Unga i utsatthet. Som byggföretag med ett samhällsengagemang ser vi det som en självklarhet att bidra till en meningsfull fritid för alla barn oavsett ekonomiska förutsättningar och göra det möjligt för fler familjer att leva under bra levnadsförhållanden.

 

Göteborgs stadsmission

Läs mer om Göteborgs stadsmission och hur du kan bidra här

Jag vill bidra

Stadsmissionens julfilm