Sverige växer

Besök oss i vår monter under på Business Arena Syd den 8 juni och prata med oss om att Sverige växer. 

Vi ser fram emot att träffa och prata med alla er samarbetspartners och branschkollegor på årets Business Arena Syd.

Sverige växer och vi som är med och bygger framtiden har mycket makt. Då måste man vara snäll och smart. Alltså bygger vi inte utan att samtidigt utveckla. Serneke är en av Sveriges största byggkoncerner med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Vi brinner för samhällsnytta och ser ett stort värde i att bygga med idrott och hälsa i fokus. Ett starkt entreprenörskap, närhet till de lokala affärerna och engagerade medarbetare har alltid varit kärnan i Sernekes erbjudande.

Anmäl dig till Business Arena Syd

Välkommen att prata med oss
Vi kommer att finnas på plats i vår monter under mässan för att svara på dina frågor och funderingar. Kom gärna förbi och säg hej!

Självklart finns vi tillgängliga för möten. Kontakta oss så ser vi till att du hamnar i rätt händer.

 

H22 city expo - Alone together

Årets upplaga av Business Arena Syd kommer att sammanfaller med den internationella stadsmässan H22 city expo. Vi är partner till H22 och deltar i stadsmässan genom flera olika projekt runt om i staden.

Ett av dessa projekt är Alone together, ett forskningsprojekt tillsammans med Lunds universitet, Malmö universitet, Öresundskraft och Helsingborg stad där vi tillsammans forskar kring framtidens boende. Vi tar oss an frågan: "Går det att bygga bort ensamhet?". Under Business Arena Syd kommer vi att hålla i en föreläsning kring forskningsprojektet. Detta vill ni inte missa!

 

Läs mer om H22 city expo här

Sverige växer - vad är vår roll i det?

Läs mer om hur vi ser på framtiden (PDF)