Babord

Babord

Vi har tecknat totalentreprenadavtal med ELF Development om nyproduktion av 54 lägenheter och radhus i projekt Kajkanten i Limhamns sjöstad. 

Totalentreprenaden för Brf Babord avser byggnation av 54 lägenheter fördelat på fyra huskroppar, varav en kommer att vara på tio våningar, med underjordiskt garage. Totalt omfattar byggnaden cirka 8 100 kvadratmeter BTA.

Kajkanten är ett bostadsprojekt i tre etapper i Limhamns Sjöstad. Den första etappen, Brf Styrbord, pågår för närvarande med Serneke som entreprenör med planerad inflyttning i september-oktober 2020.

- Vi är mycket glada och stolta över att få fortsatt förtroende att bygga ett andra projekt i Limhamn sjöstad åt ELF Development. Det är ett utmanande projekt med högt kvalitetstänk både vad gäller utförande och utformning. Det är precis den här typen av projekt vi vill jobba med, där vi får utlopp för nytänkandet och engagemanget som finns inom företaget, säger Stefan Rosenlöf, arbetschef på Serneke.

- Vi tackar Serneke för ett bra samarbete så här långt och glädjer oss åt att nu sätta igång även nästa etapp tillsammans. Sernekes ambition att leverera god kvalitet - i design såväl som produktion - ligger väl i linje med ELF Developments värderingar och ambitioner för den svenska marknaden under de kommande åren. Vi är stolta över att kunna leverera en produkt i lika hög kvalitet till våra kunder även i den kommande etappen Brf Babord, säger, säger Andreea Kaiser,  ELF Development.          

Byggstart är planerat till augusti 2020 och projektet beräknas stå klart vår/sommar 2022.

Kortfakta

Verksamhetsgren:
Bygg
Typ av projekt:
Bostadshus
Region:
Skåne / Region Syd
Kund:
ELF Development

Kontaktperson

Stefan Rosenlöf

Verksamhetsutvecklingschef, Kalkylchef

Östergatan 18, 211 25 Malmö