Råbylund

Råbylund

Vi har tecknat totalentreprenadavtal med Magnolia Bostad för byggnation av cirka 780 lägenheter i området Stora Råbylund i Lund.

De cirka 780 lägenheterna ska byggas med start hösten 2020 på ett knappt 30 000 kvadratmeter stort område i Stora Råbylund i östra delen av Lund. Flerfamiljshusen fördelar sig på totalt 12 huskroppar och byggs i fyra till sex våningar. Inom området byggs även tre stycken underjordiska parkeringsgarage, markparkeringar och parker.

- Serneke och Magnolia har genomfört och genomför många fina och lyckade projekt runt om i Sverige. Detta projekt är ett resultat och en fortsättning på det fina samarbetet. Vi ser mycket fram emot att få vara med och utveckla Stora Råbylund, säger Kristian Jansson, regionchef på Serneke.

- En viktig del i vår verksamhet är att värna om både långsiktiga relationer och socialt hållbar utveckling. Vårt samarbete med Serneke har sedan många år varit framgångsrikt och vi har i Serneke hittat en stabil partner som säkerställer en god kvalitet på husen. Vi är mycket glada att kunna fortsätta samarbetet med ytterligare ett projekt, säger Fredrik Lidjan, VD på Magnolia Bostad.

Projektet kommer färdigställas etappvis. För första etappen, med cirka 200 lägenheter, beräknas inflyttning ske under 2023.

Anmäl intresse för lägenheterna här ↗

Kortfakta

Verksamhetsgren:
Anläggning / Bygg
Typ av projekt:
Bostadshus
Region:
Skåne / Region Syd
Kund:
Magnolia Bostad