Brf Vyn

Brf Vyn

På uppdrag av Cernera Fastigheter AB har vi byggt ett flerbostadshus med 43 bostadsrätter på Bergdalen i Borås. Projektet inleddes sommaren 2019 och stod klart i slutet av 2020. 

Brf Vyn innefattar 43 bostadsrätter i olika storlekar med fokus på hög standard och bekvämlighet. Lägenheterna är välplanerade med mycket ljus och generösa balkonger. Under huset finns ett parkeringsgarage som ger boende i huset möjlighet till egen parkering.

Bostadsområdet Bergdalen i Borås är centralt beläget med en blandning av villor och flerfamiljshus. Brf Vyn har närhet till såväl centrum som natur och aktiviteter.

– Vi som beställare vill tacka för denna resa vi gjort tillsammans, samt för att Serneke har bidragit med sin entreprenörs- och byggkompetens. Tack vare ert bidrag har vi kunnat leverera denna fantastiska fastighet till våra kunder. Ni har varit en avgörande faktor till att projektet Vyn uppfyllt samtliga mål och visioner vi satt för oss själva och våra kunder, säger Alexandra Eckard, projektledare på Cernera.

Kortfakta

Verksamhetsgren:
Bygg
Typ av projekt:
Bostadshus
Region:
Västra Götaland / Region Väst
Kund:
Cernera Fastigheter AB

Kontaktperson

Peter Andersson

Arbetschef, Borås/Alingsås

Humlegatan 15, 504 51 Borås