Ranagård

Kv. Morgonrock Ranagård

I Halmstads nya stadsdel Ranagård ska vi bygga 18 hus med äganderätt. Inflyttning är planerad till 2023.

Det egenutvecklade projektet Kv. Morgonrock kommer att byggas i Ranagård, som ska bli en helt ny stadsdel i Halmstad. De 15 radhusen och tre kedjehusen blir vardera 114 kvadratmeter fördelat på fem rum. Husen förses med stora glaspartier, sandgrå träfasad och mörkgrå plåttak. Med färgsättningen vill arkitekten återspegla och förena områdets karaktär.

- Varje trädgård har en stor uteplats, plats för en egen odling och möjlighet till ett enklare utekök,säger Marie Ericsson, arkitekt i projektet.

Ranagård ligger nära både Halmstad city, natur och hav. I stadsdelen kommer det att finnas ett varierat bostadsutbud med cirka 600 nya bostäder samt äldreboende, förskolor och skola.

– Halmstad är en spännande marknad med stor efterfrågan på nya bostäder, speciellt på radhus.Därför känns det roligt att kunna erbjuda marknaden 18 nya radhus i Ranagård som kommer att bli ett jättefint nytt område på ett superläge i staden, säger Fredrik Melin, projektutvecklare på Serneke.

Serneke har varit verksamma i Halmstad sedan 2011 och har sedan tidigare byggt både hyres- och bostadsrätter, samt kommersiella lokaler i kommunen. Försäljningen har startad och projektet är slutsålt. Vi har påbörjat byggnationen och husen förväntas stå klara i början av 2023. 

 

Hos Serneke Bostad kan du läsa mer om våra radhus i Ranagård. Välkommen!

Kortfakta

Verksamhetsgren:
Projektutveckling / Anläggning / Bygg
Typ av projekt:
Övrigt
Region:
Region Syd

Kontaktperson

Caroline Molin

Sälj- och Marknadskoordinator

Östergatan 18, 211 25 Malmö