Trevågor

Trevågor

I det havsnära läget Oceanhamnen i Helsingborg har vi byggt 49 lägenheter projektet Trevågor.

I Oceanhamnen i Helsingborg byggs en helt ny stadsdel, som blir en förlängning av  stadens centrala kajpromenad.  En gång- och cykelbro mellan Oceanhamnen och Helsingborg C gör det lätt att ta sig mellan Oceanhamnen och centrum.

I mars 2018 byggstartade Serneke det egenutvecklade bostadsprojektet Trevågor i Ocenhamnen. Två år senare stod projektet klart och var då det första färdigställda bostadshuset i Oceanhamnen. Precis intill kajkanten ligger projektet som består av 49 bostadsrätter i storlekarna 44-115 kvm. I entréplan finns två kommersiella lokaler och under huset ett garage med 26 p-platser och en bilpool.

Robusta material, med tegel i flera nyanser och stålplåt, ger fasaden en modern och lite råare hamnkaraktär. Var 25:e meter händer det något nytt i fasaden.

Alla som har köpt en bostad i Oceanhamnen bidrar till en hållbar miljö på olika sätt. I alla kök finns en avfallskvarn och på toaletten möts man av en vakumtoalett. I fastigheten finns specialbyggda avloppssystem och allt slutar som biogas eller växtnäring. Tillsammans med solfångare på taket och sunda material i husen blir även energiåtgången låg.

Kortfakta

Verksamhetsgren:
Projektutveckling
Typ av projekt:
Bostadshus
Region:
Skåne / Region Syd

Kontaktperson

Caroline Andersson

Sälj- och Marknadskoordinator

Östergatan 18, 211 25 Malmö