Serneke anställer regionchef i Syd

2015-08-10

Serneke fortsätter att expandera i södra Sverige och nu även inom projektutveckling. Den 17 augusti tillträder Jonas Håkansson tjänsten som regionchef för projektutveckling i Syd.

Jonas Håkansson kommer senast från JM där han arbetat i 21 år varav 6 år som regionchef. Han har gedigen erfarenhet och ett brett nätverk, och har förutom JM tidigare också jobbat på NCC, då inom produktion.
- Det ska bli en spännande utmaning att börja på Serneke i och med att uppdraget omfattar både bostäder och kommersiella fastigheter. Alla jag träffat såhär långt är också väldigt positiva så det känns roligt, säger han.

Jonas ska nu vara med och bygga upp Sernekes organisation för projektutveckling i Skåne.
- Skåne är en av de starka regionerna i Sverige med en stor inflyttning och en stark tillväxt så det finns alla möjligheter, säger han.

- I samband med att Jonas börjar hos oss så är affärsområde Projektutveckling etablerat i Skåne på riktigt! Det ska bli riktigt roligt att följa Jonas när organsation och projektportfölj växer fram. Bättre start än så här kan vi inte få, säger Patrik Lindström, VD för Serneke Projektutveckling.

        
För mer information, kontakta:

Patrik Lindström, VD Serneke Projektutveckling, tfn: 031 - 712 97 42
patrik.lindstrom@serneke.se

                  
SERNEKE är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling. Under de senaste åren har SERNEKE varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och är idag den största privatägda byggkoncernen i Sverige.

SERNEKE har huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten och i Stockholm. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.

Läs mer på www.serneke.se

mediapage/download

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden