Serneke bygger ännu ett köpcentrum i Kungsbacka

2015-07-03

Tidigare i våras fick Serneke i uppdrag att bygga Södercity i Kungsbacka. Nu har det blivit klart att Serneke också ska bygga handelshus Borgås, även det för beställaren Adapta Fastigheter. Projektet är värt ca 115 miljoner kronor.

Det nya handelshuset omfattande 12 000 kvm ska byggas i Borgås handelsområde. De hyresgäster som är klara är Mio, Rusta samt Nordic Wellness.
- Att fortsätta samarbetet med Adapta känns jättekul. Det finns också stora möjligheter till samverkan mellan projekten eftersom Borgås och Södercity ligger precis intill varandra, säger Sernekes arbetschef Toni Hultberg.

Serneke har påbörjat projektering och projektet ska färdigställas under 2016. Byggnaden ska miljöcertifieras nivå silver.

Bild: Arkitektbyrån Design Göteborg

      
För mer information, kontakta:


Toni Hultberg, arbetschef Serneke, tfn: 0704 – 31 51 12
Toni.Hultberg@serneke.se

Per Thörnqvist, Adapta Fastigheter AB tfn: 0765-55 83 61
per@adaptafast.se

        
SERNEKE är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling. Under de senaste åren har SERNEKE varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och är idag den största privatägda byggkoncernen i Sverige.


SERNEKE har huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten och i Stockholm. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.

Läs mer på www.serneke.se

mediapage/download

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden