Serneke bygger bostäder på Druvefors i Borås

2016-08-16

I centrala Borås ska Serneke bygga 118 bostadsrätter i Brf Stallbacken på uppdrag av Cernera Fastigheter AB. Projektet har ett ordervärde om cirka 185 miljoner kronor. 

Serneke har fått uppdraget att uppföra två elvavåningshus i Vasastaden, Borås, med närhet till stadens alla bekvämligheter och precis intill den grönskande Druveforskullen. Lägenheterna byggs med hög standard och generösa balkonger. I projektet ingår också byggnation av garage med 120 parkeringsplatser.

- Det är ett riktigt toppenläge som ska bebyggas och vi är glada att återigen få förtroendet av Cernera, säger Peter Andersson, arbetschef på Serneke.

Också på Cernera välkomnar man samarbetet.

- Vi på Cernera är glada att få starta ytterligare ett samarbetsprojekt med Serneke och ser fram emot ett bra och produktivt teamwork, säger Sebastian Brandt, projektchef på Cernera.

Brf Stallbacken byggs i två etapper och beräknad byggstart är i oktober 2016. Projektet beräknas vara inflyttningsklart till hösten 2018.


 

För mer information, kontakta:

Peter Andersson, Arbetschef Borås
Tel: +46 704 315117
peter.andersson@serneke.se

Tomas Järund, Kommunikationschef
Tel: +46 704 455087
tomas.jarund@serneke.se

Anders Antonsson, Investor Relations
Tel: +46 709 994970
anders.antonsson@rhr.se

Sebastian Brandt, Projektchef Cernera Fastigheter AB
Tel: +46 706 013373
sebastian.brandt@cernera.se

 

Serneke är en snabbt växande koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 800 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag, vilket är en styrka över konjunkturcykler. 

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden