Serneke bygger havsnära bostäder i Skummeslöv

2015-04-02

På Skummeslövsstrand ska det byggas både villor, radhus och lägenheter i det nya området Skummeslövs Ängar. Igår tecknade byggkoncernen Serneke avtal med Ecoliving om att bygga 58 lägenheter i området. Avtalet gäller en partneringentreprenad och den totala summan beräknas landa på ca 100 miljoner.

Nya området Skummeslövs Ängar ligger bara fem minuters gång från både naturreservat och havet, samt ett stenkast från den nya pendeltågstationen. Serneke har nu fått i uppdrag att bygga på en av Ecolivings tre tomter i området.

- Vi är väldigt nöjda att ha tecknat avtal med Serneke. Jag kände av redan från början att det finns samma entreprenörsanda där som hos oss och det är den främsta anledningen till att vi valde att samarbeta med just Serneke. Sedan har de också tagit projektet på väldigt stort allvar, säger Anders Jensen på Ecoliving.

- Både Serneke och Ecoliving är flexibla och drivna organisationer med ett modernt synsätt på hur byggprojekt ska bedrivas. Genom att bedriva detta som en partneringentreprenad tror vi att vi kan få ut det absolut bästa ur bägge organisationerna. Det känns oerhört motiverande att få sätta igång med projektet och vi tackar Ecoliving för förtroendet att få vara med och göra verklighet av deras planer, säger Viktor Nagenius, arbetschef på Serneke.

Byggstart planeras ske i augusti 2015.

     
För mer information om området:
http://skummeslovsangar.se

      
Bild:
David Weatherhead

Kontakt:
Tomas Järund, Kommunikationschef Serneke, tfn: 031 - 712 97 44
tomas.jarund@serneke.se

Anders Jensen, Ecoliving, tfn: 035-202 05 00
anders.jensen@ecoliving.net

     
SERNEKE är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling. Under de senaste åren har SERNEKE varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och är idag den största privatägda byggkoncernen i Sverige.


SERNEKE har huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten och i Stockholm. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.

Läs mer på www.serneke.se

mediapage/download

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden