Serneke bygger i Beckomberga för ny beställare

2015-11-12

Serneke ska bygga nytt flerbostadshus i Beckomberga i Stockholm. Projektet är värt ca 49 miljoner kronor och byggs på uppdrag av Wåhlin Fastigheter.

Serneke har fått sitt andra projekt i Stockholm på kort tid. För nya beställaren Wåhlin Fastigheter ska bolaget bygga ett åtta våningar högt punkthus med ett trettiotal hyresrätter.
- Det är jättekul att starta igång ett samarbete med Wåhlin Fastigheter. Vi hoppas och tror på ett lyckat projekt som leder till fler samarbeten framöver, säger Niklas Wirström, arbetschef Serneke Bygg Öst.

Området Beckomberga ligger i Bromma, strax utanför Stockholms innerstad. Som många andra områden i Stockholm är också Beckomberga under expansion.
- Anledningen till att det är just Beckomberga, är att platsen passar bra in i vårt bestånd. Även vi hoppas på ett bra projekt tillsammans och ser fram emot samarbetet med Serneke, som är nytt och spännande, säger Per Leion, projektledare på Wåhlin Fastigheter.

Byggstart sker efter årsskiftet och hyresrätterna beräknas vara inflyttningsklara i december 2016.

 

För mer information, kontakta:

Niklas Wirström, arbetschef Serneke
Tel: +46 703 79 6881
niklas.wirstrom@serneke.se

Ingrid Östhols, Investor Relations
Tel: +46 721 810867
ingrid.osthols@serneke.se


Serneke är en snabbt växande koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling med cirka 650 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag, vilket är en styrka över konjunkturcykler.

Nyheter

Börsmeddelanden