Serneke bygger nytt affärscentrum i Kungsbacka

2015-05-28

Serneke har fått i uppdrag att på totalentreprenad bygga en handelsfastighet söder om Kungsbacka centrum. Projektet är på ca 6 000 kvm och benämns Södercity. Beställare är Adapta Fastigheter AB.

– Vi på Serneke är väldigt stolta och glada att få fortsatt förtroende av Adapta i deras fortsatta expansion. Det är naturligtvis extra kul att Serneke nu även etablerar sig i Kungsbacka kommun, säger arbetschef Toni Hultberg.

Projekteringen startar omgående och ett färdigställande kommer ske i första kvartalet 2016. Projektet kommer att miljöcertifieras.

Några av de blivande hyresgästerna i Södercity är Willys och Nordic Wellness.

           
För mer information, kontakta:
Toni Hultberg, arbetschef Serneke, tfn: 0704 – 31 51 12
Toni.Hultberg@serneke.se

Tomas Järund, kommunikationschef Serneke, tfn: 031 - 712 97 44
tomas.jarund@serneke.se

Per Thörnqvist, Adapta Fastigheter AB tfn: 0765-55 83 61
per@adaptafast.se

Bild:
Förslag till nybyggnad av lokaler i Kungsbacka söder.

      
SERNEKE är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling. Under de senaste åren har SERNEKE varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och är idag den största privatägda byggkoncernen i Sverige.

SERNEKE har huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten och i Stockholm. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.

Läs mer på www.serneke.se

mediapage/download

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden