Serneke får nytt uppdrag i Varberg

2016-05-04

Serneke har fått i uppdrag att utföra om- och tillbyggnation av Galleria Trädgården i Varberg till ett värde av cirka 87 miljoner kronor. 

Galleria Trädgården i Varberg ska utökas med ytterligare två våningar om totalt 5600 kvadratmeter. Befintliga lokaler ska byggas om och grundförstärkas samt rustas upp med nya rulltrappor, hissar, ny fasad och nytt skärmtak.

- Vi är glada att ha fått det här fina projektet. Det är efterlängtat och stort för Varberg och samtidigt viktigt för vår fortsatta expansion i regionen, berättar Christer Egelind, arbetschef på Serneke.

Byggstart sker i augusti och projektet beräknas stå klart till sommaren 2017.

- Det är oerhört positivt att vi äntligen kommer igång, det är glädjande för Varbergs Centrum. Enligt tidigare referenser så är Serneke duktiga på att hålla både tidplaner och budgetar så jag ser fram emot vårt samarbete i det här projektet, säger Göran Borg, VD och föreningschef för Coop Varberg som äger gallerian.

 

För mer information, kontakta:

Christer Egelind, Arbetschef Serneke
Tel: +46 704 45 50 44
christer.egelind@serneke.se

Tomas Järund, Kommunikationschef
Tel: +46 704 455087
tomas.jarund@serneke.se

Ingrid Östhols, Investor Relations
Tel: +46 721 810867
ingrid.osthols@serneke.se

Göran Borg, VD Coop Varberg
Tel: +46340-55 05 03
goran@coop-varberg.se


Serneke är en snabbt växande koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 750 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag, vilket är en styrka över konjunkturcykler. 

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden