SERNEKE får sitt första projekt för Riksbyggen

2015-03-10

I april påbörjas SERNEKEs första projekt för Riksbyggen, en stamrenovering av nio hus i Tuve, Göteborg. Projektstorleken är ca 60 miljoner.

SERNEKE ska utföra en stam-och våtrumsrenovering av totalt 342 lägenheter för Riksbyggen i Tuve, Göteborg. Lägenheterna är fördelade på nio stycken flerbostadshus.
- Det här känns riktigt bra, säger Christer Egelind, arbetschef på SERNEKE, om att få Riksbyggen som ny kund.

Riksbyggen ser också fram emot samarbetet och känner stor tillförsikt.
- Det ska bli spännande att få samarbeta med SERNEKE eftersom det är första projektet som vi gör tillsammans. Riksbyggen har jobbat med Christer innan så det känns väldigt tryggt, säger Dan Idehed, Projektledare på Riksbyggen.

De boende kommer bo kvar i sina lägenheter under renoveringstiden och därför kommer extra kraft läggas på att synliggöra SERNEKEs platschef och projektledare Adam Adielsson.
- Platschefen har en extremt viktig roll i sådana här projekt och vi lägger mycket krut på den sociala hållbarheten. Det är viktigt att Adam har en tydlig roll gentemot de boende, säger Dan.

Renoveringen påbörjas i april och kommer att pågå i närmare två år.

Bild: Riksbyggen

Kontakt:
Tomas Järund, kommunikationschef SERNEKE, tfn 0704-45 50 87
tomas.jarund@serneke.se

Dan Idehed, projektledare Riksbyggen, tfn 031-704 68 51
dan.idehed@riksbyggen.se

     
SERNEKE är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling. Under de senaste åren har SERNEKE varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och är idag den största privatägda byggkoncernen i Sverige.


SERNEKE har huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten och i Stockholm. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.

Läs mer på www.serneke.se

mediapage/download

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden