Serneke utvecklar bostadsområde i Alingsås

2015-07-01

I Ingared strax utanför Alingsås utvecklar byggkoncernen Serneke ett nytt bostadsområde. Med närhet till både skola, förskola och natur ska bolaget bygga 36 lägenheter och 24 småhus.

Natursköna Ingared ligger bara en mil från Alingsås och området som ska bebyggas är en herrgårdsidyll precis intill badsjön Sävelången.
- Området har mycket att erbjuda. Det finns både skola, förskola och vårdcentral i direkt närhet till de kommande bostäderna. Sedan är det också bra pendlingsmöjligheter med tågstationen bara en kort cykeltur bort, berättar Kristina Börjesson, projektutvecklare på Serneke.

Säljstart av bostäderna kommer att ske till hösten 2015.

För mer information, kontakta:
Kristina Börjesson, Serneke Projektutveckling, tfn: 0704 - 31 51 68
kristina.borjesson@serneke.se

           
SERNEKE är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling. Under de senaste åren har SERNEKE varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och är idag den största privatägda byggkoncernen i Sverige.


SERNEKE har huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten och i Stockholm. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.

Läs mer på www.serneke.se

mediapage/download

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden