Årets
bästa
Riksbyggen
-projekt

2015-06-02

Vid årsskiftet färdigställde Serneke-bolaget Värmdö Bygg Brf Gläntan i Ursvik för Riksbyggen. Nu har projektet utsetts till Bästa Riksbyggen-projekt 2014.

Som ett led i Riksbyggens kvalitetsarbete utses varje år det projekt som bäst nått uppsatta mål. Vinnaren utses genom att Riksbyggens byggregionkontor nominerar två projekt var som färdigställts under det gångna året. Årets vinnare är Brf Gläntan i Ursvik där Värmdö Bygg uppfört 140 lägenheter med en stor lummig gård med parkkänsla precis utanför dörren.

- Det känns såklart jätteroligt att ett projekt som vi har byggt har fått högsta betyg vad gäller kvaliteten. Det är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb, säger Anders Runberg, arbetschef Värmdö Bygg.

- Brf Gläntan är ett jättefint projekt med en omsorgsfullt utformad innergård och robusta tegelfasader. Med stor variation i lägenheternas storlekar och möjlighet till flexibla planlösningar attraherar projektet alla typer av familjekonstellationer, berättar Britt Fredriksson, projektledare Riksbyggen.

Nyheter

Börsmeddelanden