Byggstart för Brf Jubilaren i Ursvik

2015-05-07

I förra veckan togs det första spadtaget för Brf Jubilaren i Ursvik, Sundbyberg. Projektet byggs av Serneke-bolaget Värmdö Bygg på uppdrag av Riksbyggen. Projektsumman är på ca 200 miljoner.

Tidigare i år avslutade Värmdö Bygg projektet Brf Gläntan i Ursvik och nu påbörjas nästa etapp i området, också det för beställaren Riksbyggen. Brf Jubilaren kommer att innehålla 141 bostadsrätter med flexibla planlösningar och varierande storlekar.
- Det känns jättebra att ha fått förnyat förtroende av Riksbyggen. Jubilaren är ett väldigt fint projekt och det känns roligt att få fortsätta bygga i området, säger Anders Runberg, arbetschef på Värmdö Bygg.

- Ursvik har blivit omåttligt populärt och lägenheterna i Jubilaren är redan slutsålda. Det är ett fantastiskt projekt som är väldigt påkostat med fina tegelfasader, gröna tak samt en härlig gård med parkkänsla och gemensamhetslokal för de boende, säger Karin Ahde, sälj-och marknadsansvarig på Riksbyggen.

De första inflyttningarna i Brf Jubilaren beräknas kunna ske i slutet av 2016.

Bild: För att föreviga byggstarten gjordes handavtryck i betong.
Från vänster:
Stefan Högman – Marknadsområdeschef, norrort, Riksbyggen
Gina Makdesi – Kund. Har gjort ett lägenhetsköp.
Jonas Nygren - Kommunstyrelsens ordförande i Sundbyberg
Patrik Lindh – VD Värmdö Bygg

Kontakt:
Anders Runberg, Arbetschef Värmdö Bygg, tfn: 08-574 102 19
anders.runberg@varmdobygg.se

Tomas Järund, Kommunikationschef Serneke, tfn: 031 - 712 97 44
tomas.jarund@serneke.se

Britt Fredriksson, Projektledare Riksbyggen tfn: 08-553 635 44
britt.fredriksson@riksbyggen.se

        
SERNEKE är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling. Under de senaste åren har SERNEKE varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och är idag den största privatägda byggkoncernen i Sverige.

SERNEKE har huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten och i Stockholm. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.

Läs mer på www.serneke.se

mediapage/download

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden