Carl Solberg ny bolagsjurist på Serneke

2017-03-22

Från och med 20 mars förstärker Carl Solberg Serneke Projektutveckling på det fastighetsjuridiska området. Han kommer senast från en anställning på Setterwalls Advokatbyrå.

Carl Solberg har alltsedan juridikstudierna i Uppsala avslutades 2009 haft fastighetsjuridiken som sitt fokus. Även så hos sin senaste arbetsgivare Setterwalls där han jobbade med att lämna råd inom projektutveckling och kommersiell fastighetsjuridik.

– Jag tycker fastighetsutveckling är intressant för det skapar framtida hem och mötesplatser för människor. Fastighetsjuridiken är spännande och utmanande, säger Carl på frågan vad som förde honom in på hans specialområde. Att hans pappa jobbat med fastighetsutveckling tror han också kan ha bidragit.

Förutom juridikstudier i Uppsala och en anställning på Setterwalls har Carl även hunnit med att vara stridsbåtsförare i marinen, studerat ekonomi på Hawaii och jobbat som notarie på domstol.

Varför blev det Serneke för dig?
– Jag har ju stött på Sernekes projekt i olika sammanhang och jag tycker att det är ett intressant bolag som präglas av nytänkande. Det är ju ett relativt ungt bolag och här får jag chans att få vara med på resan mot företagets framtida mål att bli en ledande aktör i entreprenad- och projektutvecklingsbranschen, säger Carl.



För mer information, kontakta:

Patrik Lindström, VD Serneke Projektutveckling
+46 704 315191
 patrik.lindstrom@serneke.se

Johan Live, pressansvarig
Tel: +46 768 681137
johan.live@serneke.se

Serneke är en snabbt växande koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Koncernen grundades 2002 och har idag intäkter på nära 4 miljarder kronor och omkring 890 anställda. Genom att tänka nytt driver Bolaget utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Bolaget bygger och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler, offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. Bolagets kunder utgörs av offentliga och kommersiella beställare och verksamheten är fokuserad kring de tre storstadsregionerna Göteborg (Region Väst), Stockholm (Region Öst) och Malmö (Region Syd). Serneke har sitt huvudkontor i Göteborg och kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Borås, Halmstad, Strömstad, Trollhättan, Varberg och Alingsås. Bolagets B-aktie (SRNKE) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan november 2016.

Mer information om Serneke Group AB finns på
www.serneke.group

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden