Julen blir bättre om vi tänker på varandra

2021-12-20

Vi vill ta ett socialt ansvar och bidra till ett hållbart samhälle. Detta är något som genomsyrar vår värdegrund och något vi hela tiden arbetar med, i våra stadsbyggnadsprojekt, vår sponsring och i andra initiativ.

Vi tror på ett samarbete mellan privata och offentliga aktörer samt inte minst de ideella krafter som finns i samhället. Därför är vi glada för att denna jul kunna vara med och ge ett extra stöd till flera verksamheter som på olika sätt bidrar till ett bättre samhälle.

Olika initiativ som vi stöttar i jul:

  • Safesport Sweden Idrott skall vara inkluderande och skapar miljöer där människor kan växa och må bra. Safesport Sweden är ett kompetenscentrum rörande idrottares trygghet och välmående med specialistkompetens inom frågor som rör barn och ungdomars idrottande. Deras ambition är att varje utövare ska känna sig trygg och stärkt av sin idrott. 
  • Musikhjälpen Som nästa generation byggkoncern utmanar vi branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden. Därför är det en självklarhet att vi stödjer Musikhjälpens insamling för en värld utan barnarbete och för alla barns rätt till en trygg barndom.
  • Vilda kidz Vi stöttar den ideella förening Vilda Kidz som driver året runt aktiviteter där utsatta barn prioriteras. De varvar tokiga lekar med härliga och lärorika utflykter i en härlig och harmonisk gemenskap där ALLA barn är välkomna.
  • Göteborgs stadsmission - I Göteborg lever allt för många familjer i fattigdom. Det vill vi vara med och ändra på. Därför stöttar vi Göteborgs Stadsmissions arbete med att dela ut varma vinterkläder och mat i jul. På det här sättet tar vi ett samhällsansvar och är med och skapar en möjlighet till förändring.

 

 

Serneke önskar alla en god jul med mycket omtanke och gemenskap!

Nyheter

Börsmeddelanden