Julen känns bättre om vi tänker på varandra

2019-12-13

Socialt ansvar genomsyrar vår värdegrund och vårt högsta syfte är att få vara med och bygga ett bättre samhälle för alla. Vi är därför stolta samarbetspartners till Stadsmissionerna i Stockholm, Göteborg och Malmö och deras viktiga arbete.

Vi vill ta ansvar för att bygga ett hållbart samhälle, detta är något vi hela tiden arbetar med både genom våra projekt och vår sponsring. Genom att stödja våra anställda som är engagerade i en förening vill vi bidra till ett aktivt föreningsliv och en god folkhälsa.

Vi tror på ett samarbete mellan privata aktörer, kommunala bolag, stat och kommun, liksom de ideella krafter som finns i samhället. Därför är vi glada att åter stödja Stadsmissionerna i Stockholm, Göteborg och Malmö och deras viktiga arbete med människor som lever i social och ekonomisk utsatthet. På det här sättet tar vi ett gemensamt samhällsansvar och är med och skapar en möjlighet till förändring.

Detta bidrar vårt stöd till:

  • Göteborgs stadsmission hjälper göteborgare i utsatthet med allt från mat till varma kläder och läxhjälp.
  • Stockholms stadsmission fokuserar på att hjälpa kvinnor i hemlöshet med mat, stöd och möjlighet till tvätt och vila.
  • Skåne stadsmission skapar julstämning för människor i hemlöshet och fattigdom genom att bjuda in till julfiranden, samt erbjuder mat och samtalsstöd.

 

Nyheter

Börsmeddelanden