Kvarteret Järneken klart för inflyttning

2016-03-23

Vid Nissastrand i centrala Halmstad har Serneke byggt 51 smålägenheter av industriell karaktär i kvarteret Järneken. Projektet blev klart i förra veckan och är det andra uppdraget som Serneke färdigställt för Halmstads Fastighets AB (HFAB) inom loppet av ett år.

Byggnationen av kvarteret Järneken påbörjades i början av 2015 och i mitten av mars i år var det dags för slutbesiktning.
- Projektet har gått bra och vi har fått bästa möjliga respons från besiktningsmannen. Under projektets gång har vi har haft ett väl fungerande samarbete med beställaren HFAB som gett oss bra förutsättningar för ett lyckat slutresultat, säger Viktor Nagenius, arbetschef på Serneke.

Kvarteret Järneken har, precis som tidigare färdigställda kvarteret Jordmånen, haft högt ställda kvalitetskrav. 
- Utmaningen i projektet har givetvis varit att upprätthålla samma höga kvalitet som vi uppnått i tidigare projekt. Men vi har följt samma modell som innan och har med rätt kompetens, bemanning och kommunikation med beställaren lyckats bra även med detta projekt, säger Viktor Nagenius. 

Serneke fortsätter nu med ett tredje projekt för HFAB. Just nu pågår arbetet med 179 lägenheter i kvarteret Borgen som ska stå klara i början av 2018.

 


För mer information, kontakta:

Viktor Nagenius, Arbetschef
Tel: +46 704 31 51 11
viktor.nagenius@serneke.se

Tomas Järund, Kommunikationschef
Tel: +46 704 455087
tomas.jarund@serneke.se 

 

Nyheter

Börsmeddelanden