Kvarteret Jordmånen i Halmstad är klart

2015-05-08

Det största nyproduktionsprojektet av bostäder i Halmstad på 20 år, kvarteret Jordmånen, står nu klart. Under april månad färdigställdes den sista etappen av totalt 154 lägenheter och de sista hyresgästerna flyttade in.

Hösten 2012 vann Serneke den upphandling som Halmstads Fastighets AB utlyst avseende produktion av kvarteret Jordmånen vid Nissastrand i centrala Halmstad.
- Det var ett stort och viktigt projekt och vi välkomnade att en ny stark aktör valde att etablera sig i Halmstad säger Marie Dellhag, fastighetsutvecklingschef på HFAB.

Projektet har färdigställts i tre etapper och alla lägenheterna har i princip varit uthyrda ett år före inflyttning.
- Det handlar om bostäder av hög kvalitet till attraktiva hyror. Vi uppskattar samarbetet med Serneke i projektet och att både tids- och ekonomiska ramar har hållits, fortsätter Marie Dellhag.

Serneke avslutade projektet med godkänd slutbesiktning i mitten på april.
- Det känns väldigt bra att ha avslutat projektet med flaggan i topp, detta är ett väldigt fint referensprojekt. Vi är otroligt nöjda med slutresultatet, säger Viktor Nagenius, arbetschef på Serneke.

      
Kontakt:
Viktor Nagenius, Arbetschef Serneke, tfn: 035-260 72 01
viktor.nagenius@serneke.se

Tomas Järund, Kommunikationschef Serneke, tfn: 031 - 712 97 44
tomas.jarund@serneke.se

Ulf Nilsson, Affärsutveckling och Kommunikationschef HFAB, tfn: 0733-141090
ulf.nilsson@hfab.se

Bild: hstd reklambyrå

          
SERNEKE är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning och projektutveckling. Under de senaste åren har SERNEKE varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och är idag den största privatägda byggkoncernen i Sverige.


SERNEKE har huvudkontor i Göteborg med lokalkontor längs hela västkusten och i Stockholm. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.

Läs mer på www.serneke.se

mediapage/download

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden