Lyckat samarbete byggde Innovatumhallen

2016-04-08

Serneke har genomfört en om- och tillbyggnad av Innovatumhallen i Trollhättan genom ett partneringprojekt med Trollhättans Tomt. Hallen är nu färdigställd efter ett väl fungerande samarbete.

Den gamla lagerlokalen på Innovatumområdet har genomgått en rejäl förändring och nu står en modern badmintonhall på 1500 kvadratmeter till förfogande för Trollhättans Badmintonförening.

– Det har varit ett partneringprojekt med ett väldigt lyckat samarbete. Både tidsramar och budgetramar har hållits, säger Andreas Danielsson, projektledare på Trollhättans Tomt.

– Innovatumhallen är vårt första partneringprojekt med Trollhättans Tomt och det har varit ett intressant projekt med ett gott samarbete där uppställda mål nåtts. Att anlita Serneke ska innebära mer energi och ett större engagemang och det har vi verkligen levt upp till i det här projektet för att ge beställaren en fullgod slutprodukt, säger Christer Larsson, arbetschef på Serneke.

Hallen består av fyra våningar och har en takhöjd på nio meter. Byggnaden rymmer nio badmintonplaner, reception med café, omklädningsrum med bastu, konferensutrymmen och en funktionsyta.

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden