Michael Berglin ny vice VD 

2012-11-27

Michael Berglin har utsetts till vice VD för SERNEKE-koncernen. Han kommer med sin erfarenhet att bidra med gedigen kunskap inom organisation, struktur och målstyrning inom SERNEKE.

SERNEKEs nya vice VD Michael Berglin

SERNEKE är en koncern verksam inom bygg, anläggning, fastighet och industri. Bolaget startades 2002 och är redan en utav av Sveriges största byggkoncerner. SERNEKE är under ständig utveckling och har de senaste åren varit bland de snabbast växande företagen i Sverige. För att förstärka sin organisation ytterligare har man nu rekryterat en ny vice VD i Michael Berglin. 

SERNEKEs VD Ola Serneke säger i kommentar:

- Michael har stor kunskap om organisation, struktur och målstyrning och kommer ha en nyckelroll i vårt arbete att effektivisera och utveckla koncernen ytterligare.

Michael har ledarerfarenhet från byggbranschen på 90-talet och de senaste åren inom olika ledande befattningar i ett av Sveriges största försäkringsbolag, senast som skadechef i Göteborg.

- När jag träffade Ola och han beskrev SERNEKEs vision kändes det instinktivt rätt. Att växa från 0 till över 400 anställda och 1,5 miljard i omsättning är en enorm bedrift, att sedan inte vara nöjd utan sikta ännu högre visar på ett engagemang och ett driv som känns väldigt tilltalande. Att få verka tillsammans med ett lag av medarbetare som under flera år lyckats överträffa sina egna och kundernas förväntningar, samt en VD i Ola Serneke som visar att ingenting är omöjligt, är en resa jag inte ville missa, säger Michael Berglin.

Nyheter

Börsmeddelanden