Ny anbudschef till Serneke Anläggning

2017-01-12

Serneke Anläggning har anställt Per Lindén som ny anbudschef. Från den 17 januari blir det Pers ansvar att driva anbudsarbetet inom Serneke Anläggning och vinna nya projekt till affärsområdet.

– Serneke är ett företag med framåtanda och visioner som nu är en etablerad aktör på marknaden. Det blir utmanande, inspirerande och roligt att kunna bidra till att förverkliga nuvarande och framtida planer, säger Per Lindén om sin nya anställning.

Per kommer närmast från en roll som anbudschef på Implenia där han hade ansvar för marknad- och anbudsavdelningen i Sverige. Han har varit delaktig i stora infrastrukturprojekt inom väg och järnväg med tunga konstruktioner såsom tunnlar och broar.

Per är utbildad civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad och har också hunnit med att arbeta i olika roller hos bland andra WSP, BAB rör- och tunneltryckning samt LP Entreprenad.

– Det känns bra att få in Per i företaget. Per har en gedigen erfarenhet av anbud och tidiga skeden i projekt, vilket stärker oss i vår tillväxt mot en marknad med allt större projekt och med totalåtaganden, säger Fredrik Jonsson, VD på Serneke Anläggning.

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden