Ny arbetschef för Serneke i Eskilstuna och Västerås

2017-06-02

Serneke fortsätter sin satsning i Mälardalen och anställer fler personer på viktiga positioner. Sedan i maj är Patrik Ahlbin ny arbetschef med ansvar att hämta in nya projekt till företagets byggverksamhet i Eskilstuna- och Västeråsområdet.

Serneke är just nu i full gång med att bygga nya Campus Eskilstuna där 1000 studenter och 300 medarbetare på Mälardalens högskola ska husera. Ansvarig för detta stora projekt, och för att skaffa nya jobb till Serneke i den expansiva regionen, är sedan några veckor Patrik Ahlbin.

–  Serneke är ett mycket intressant företag som jag kände att jag ville vara en del av. Jag ser fram emot att etablera och utveckla Serneke på Eskilstuna- och Västeråsmarknaden, säger Patrik Ahlbin.

Patrik kommer närmast från en anställning hos WSP Management, men har lång erfarenhet från flera företag i branschen. Han har varit delaktig i en rad byggprojekt i både Västerås och Eskilstuna, bland annat nya Stiga Sports Arena och nya Munktellbadet, som ersätter gamla anrika Sporthallen och badhuset, där Campus Eskilstuna nu växer fram.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Patrik till Serneke! Jag ser nu fram emot att kroka arm med honom i syfte att fortsätta stärka vår närvaro i norra och östra Mälardalen, säger Daniel Åstenius, VD på Serneke Bygg.


För mer information, kontakta:

Patrik Ahlbin, arbetschef Serneke Bygg
Tel: +46 72 337 08 90
patrik.ahlbin@serneke.se

Johan Live, pressansvarig
Tel: +46 768 68 11 37
johan.live@serneke.se


Serneke är en snabbt växande koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Koncernen grundades 2002 och har idag intäkter på nära 4 miljarder kronor och omkring 890 anställda. Genom att tänka nytt driver Bolaget utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Bolaget bygger och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler, offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. Bolagets kunder utgörs av offentliga och kommersiella beställare och verksamheten är fokuserad kring de tre storstadsregionerna Göteborg (Region Väst), Stockholm (Region Öst) och Malmö (Region Syd). Serneke har sitt huvudkontor i Göteborg och kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Borås, Halmstad, Strömstad, Trollhättan, Varberg och Alingsås. Bolagets B-aktie (SRNKE) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan november 2016.

Mer information om Serneke Group AB finns på www.serneke.group 

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden