Ny arbetschef förstärker SERNEKE Anläggning

2015-02-02

SERNEKE Anläggning har som mål att expandera och anställer därför Johan Graffner som ny arbetschef. Syftet med denna rekrytering är att bygga upp en helt ny resultatenhet i Göteborg med fokus på stora projekt och för Johan var valet enkelt.
- SERNEKE står för något nytt. Det är svårt att sätta fingret på vad det är men att företaget fortsätter växa och ta nya projekt gjorde det väldigt lockande, säger han.

Johan kommer senast från PEAB där han arbetade i region Speciella Projekt, en avdelning som enbart hanterar större komplexa projekt med projektkostnader som överstiger 200 miljoner. Under sin tid som arbetschef där var Johan framförallt involverad i Lyckholms-projektet. Han har också internationell erfarenhet och har bland annat arbetat med världens största köpcentrum, Dubai Mall.
- Stora projekt innebär mycket samordning och mycket kommunikation. Det är viktigt att få med sig hela teamet, säger han.

Johan tillträder sin tjänst under våren och ser fram emot att vara med om SERNEKEs expansion.
- Det är en riktigt spännande roll. Det händer otroligt mycket  på anläggnings-sidan i Göteborg just nu, med det Västsvenska paketet och så vidare. Göteborg är helt rätt ställe att vara på, säger han.

Nyheter

Börsmeddelanden