Ny arbetschef i Skåne

2015-01-27

SERNEKE utökar personalstyrkan i Malmö med ännu en arbetschef och anställer Tomaz Bodmark. Efter närmare 14 år på PEAB är det nu dags för honom att anta nya utmaningar.
- Jag lockades av att SERNEKE är ett expansivt företag och jag har dessutom stort förtroende för företaget och dess grundvärderingar, säger Tomaz.

De senaste tre åren har Tomaz arbetat som arbetschef på PEAB i Skåne, med ansvar för bostäder. Han har också suttit i ledningsgruppen. Under sin tid på PEAB har Tomaz bland annat varit med och utvecklat Kvarteret Koggen och Hyllie Boulevard i Malmö, från början till slut. Nu blir han delaktig i den expansion SERNEKE planerar i södra Sverige.
- Tomaz roll kommer bli att arbeta parallellt med vår nuvarande arbetschef, Rachad Azar, för att bygga Malmöregionen vidare, säger Daniel Åstenius, VD SERNEKE Bygg.

Tomaz tillträder sin nya tjänst den 23 mars och ser mycket fram emot det.
- Jag har väldigt höga ambitioner och tycker det ska bli riktigt roligt att få vara med om SERNEKES expansion i Öresundsregionen. Jag ser ljust på bostadsmarknaden i området, säger han.

Nyheter

Börsmeddelanden