Ny arbetschef utvecklar Helsingborg

2014-09-24

Anders Hammar har lång erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen i södra Sverige. Sedan juni arbetar han för SERNEKE Anläggning och han har nu varit med och öppnat upp ett nytt kontor i Helsingborg.
– Det finns en stor utvecklingspotential i området och jag ser fram emot att sätta SERNEKE på kartan i Helsingborg, säger han.

Senast kommer Anders från norskägda Mesta Sverige AB. Där arbetade han som arbetschef under två år. Dessförinnan har han arbetat som såväl platschef som arbetschef på flera företag och som teknisk chef i Bjuvs kommun.

Anders har tillsammans med SERNEKE Anläggnings VD, Fredrik Jonsson, satt ihop arbetslaget för den nya enheten i Helsingborg. Personalstyrkan består, förutom honom själv, av en kalkylator, en projektassistent, två platschefer och fem yrkesarbetare.
– Vi är mycket nöjda med konstellationen och det har gått bättre och snabbare att komma igång med verksamheten än jag hade väntat mig, berättar han.

Anders ser fram emot det nya uppdraget och de utmaningar som ligger i ett företag under expansion.
– Jag ser stora möjligheter, inte bara i Helsingborg, utan även söderut mot Malmö och norrut mot Halmstad, berättar han avslutningsvis.

Nyheter

Börsmeddelanden