Ny kalkylchef på SERNEKE Anläggning

2014-05-20

Pierre Ohlsson är ny kalkylchef för SERNEKE Anläggning. Senast kommer han från NCC där han var anbudsledare. – Jag ser det som en jätteutmaning. Företaget känns ungt, fräscht och framåt och det är dags att få in lite nytänk i den här stelbenta branschen. Det är ju det som Ola och de andra på SERNEKE står för, säger Pierre Ohlsson.

Pierre började på NCC 1988 som betongarbetare och jobbade med det fram till 2003 då han valde att vidareutbilda sig inom NCC. Efter det stannade han kvar inom NCC och avancerade till platschef och anbudsingenjör. Pierre har också hunnit med att spendera två år på PEAB, som platschef, mellan 2006-2007.

I höstas blev han kontaktad av SERNEKE och blev så småningom erbjuden tjänsten som kalkylchef. – Jag träffade Ola Serneke och några till och allt kändes rätt redan från början, berättar Pierre.

I den nya rollen som kalkylchef kommer Pierre att ansvara för anbudsförfarandet för SERNEKE Anläggning. Pierre har efter sin tid på NCC en stor erfarenhet av stora entreprenader med en budget från 50 miljoner upp till en halv miljard. – Det är på den marknaden som vi ska ta oss in nu. Vi ska också börja arbeta mycket mer mot Trafikverket, berättar Pierre Ohlsson.

Nyheter

Börsmeddelanden