Ola Serneke årets säljare

2018-12-07

Ola Serneke har vunnit priset som årets säljare 2018 vid MIG Awards, som arrangeras av Marknadsföreningen i Göteborg. Ola prisas för sin förmåga att sälja in och realisera visioner gällande samhällsbyggnation.

Juryns motivering över pristagaren löd:

En visionär med hjärtat fullt av samhällsengagemang som utmanar där och när det behövs utan att det efterfrågas. En visionär som med nyfikenhet, självförtroende och energi som få skapar nya verkligheter. En visionär som verkställer och realiserar för att dela sina drömmar med fler. En visionär som bevisar att modern försäljning handlar om att gemensamt ta ett kliv in i framtiden.

Redan långt innan Karlatornet står färdigt vet vi att Ola Serneke inte bara har satt en ny skyline för Göteborg, han har också delat sin vision och sina drömmar med så många att det blir trångt i hissen på inflyttningsdagen. Grattis årets säljare, Ola Serneke, för att du visar vägen för hur visionär försäljning går till på riktigt
”.  

- Det är roligt att vårt arbete med samhällsengagemang och att bygga världens bästa stadsdel, Karlastaden, uppmärksammas. Jag är självklart stolt över det här priset, säger Ola Serneke.

Även årets marknadsförare, Forza Football, och kommunikatör, OddWork, utsågs på MIG Awards.

Johan Live

  • Kommunikationschef
  • Karlavagnstorget 2B, 417 50 Göteborg
  • 0768-68 11 37

Nyheter

Börsmeddelanden