Ola Serneke prisad som Årets Affärsnätverkare

2016-02-09

Sernekes grundare och VD Ola Serneke har vunnit pris som Årets Affärsnätverkare 2015. Bakom utmärkelsen står BNI, världens största affärsnätverk, som delade ut priset under en gala på Berns Salonger i Stockholm idag. 

Årets Affärsnätverkare är ett årligt, återkommande event där den som bäst använder nätverkande som en viktig metod för att skapa affärer premieras. Juryn utsåg först åtta finalister och idag Ola Serneke till vinnare med motiveringen:

”Ola Serneke är nytänkande och en starkt engagerad entreprenör. Han är nätverkande i näringslivet och närvarande i många sammanhang. Allt Ola företar sig gör han med stor energi vilket förmodligen är en av orsakerna till att han drar så många bra medarbetare till sig. Få är så målmedvetna och framtidsplanerna slår de flesta andra i vårt land”.

– Att skapa personliga kontakter och omge sig av kompetenta människor är en förutsättning för att lyckas i såväl affärsvärlden som privat. Priset som Årets Affärsnätverkare blir ett sorts bevis på detta, det är naturligtvis väldigt hedrande att vinna den här utmärkelsen, säger Ola Serneke.

– Ola Sernekes vinst i Årets Affärsnätverkare är ett utmärkt exempel på hur man kan strategiskt utveckla och bygga en verksamhet till något riktigt stort genom att använda sig av affärsnätverkande på ett klokt sätt, säger Gunnar Selheden, juryordförande och VD på BNI.

Juryn består av bland andra Ola Lauritzson, Therese Albrechtsson, Mia Törnblom, Bicky Chakraborty och Michael Issa. Tidigare vinnare av priset inkluderar bland andra Isabella Löwengrip och David Lega. 

Nyheter

Börsmeddelanden