Ola Serneke vinner pris som årets mest företagsamma

2015-12-10

Serneke Groups VD Ola Serneke har utsetts till Göteborgsregionens mest företagsamma människa 2015. Serneke Group har under året anställt cirka 230 personer och invigt Nordens största multisportanläggning. 

Ola Serneke fick ta emot utmärkelsen under prisceremonin på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg i torsdags eftermiddag. Svenskt Näringsliv står bakom tävlingen som premierar företagsamma människor som skapar jobb och möjligheter för fler än sig själva.

En jury utsåg fem finalister och allmänheten har sedan fram till den 29 november kunnat rösta på den de anser ska vinna priset. Motiveringen lyder:

”Ola har ett fantastiskt engagemang och en otrolig drivkraft och med en positiv energi och utstrålning lockar han med sig medarbetare till att utveckla det samhälle vi lever i. Han är nytänkande och har en tydlig målbild”.

Förutom att anställa ett par hundra nya medarbetare och inviga Prioritet Serneke Arena har Serneke Group under 2015 genomfört sista markköpet för vad som kommer att bli Nordens högsta hus, Karlatornet, tillsammans med en blandstad på Lindholmen i Göteborg, Karlavagnsplatsen. 

Ladda ner artikel

Ladda ner

Nyheter

Börsmeddelanden