SERNEKE Anläggning utökar med ännu en arbetschef

2015-02-09

SERNEKE Anläggning i Göteborg utökar arbetsstyrkan ytterligare och anställer Calle Magnusson som arbetschef. Calle har arbetat på Anjo Bygg, ett specialistföretag inom NCC, i 13 år och har bred erfarenhet från både bygg-och anläggningsbranschen.

Calle var senast ansvarig för produktionen i projektet Expansion Värö, som efter utbyggnad blir ett av världens största barrsulfat-och pappersmassabruk. Han har även varit ansvarig vid byggnationen av ett kraftvärmeverk samt Halmstad Arena. Nu tar han rollen som arbetschef för SERNEKE Anläggning i Göteborg.
- Det är en spännande bransch och jag ser alla möjligheter inom SERNEKE. Framåtandan och drivet som finns i företaget, det är ett unikum i branschen. Det var det som triggade mig att röra mig just hit, säger han.

Den 23 februari tillträder han tjänsten som arbetschef.
- Calle har många år i branschen med betongentreprenader och han kommer att kunna tillföra både stabilitet och erfarenhet till gruppen. Han kommer bland annat arbeta med att öka graden av innovation och effektivisera våra processer i våra lösningar, säger Fredrik Jonsson, VD SERNEKE Anläggning.
- Det ska bli mycket inspirerande att vara med och utveckla avdelningen, att få vara med och påverka och utforma, säger Calle.

 

Nyheter

Börsmeddelanden