Serneke anställer arbetschef i Stockholm

2016-07-08

Serneke Anläggning expanderar och utökar nu sin verksamhet till östra Sverige med fokus initialt på Stockholm. Som ett led i satsningen anställs en ny arbetschef. 

Lasse Wilson har en gedigen erfarenhet av projektledning och anläggningsbranschen. Han kommer närmast från Trafikverket där han arbetat som projektledare för ett delprojekt i Förbifart Stockholm. Dessförinnan arbetade Lasse Wilson som projektchef och arbetschef, främst med tunnelarbeten, på Veidekke.

– När jag fick chansen att få vara med att etablera Serneke Anläggning i Stockholmsregionen var valet enkelt. Jag tilltalas av att Serneke är ett framgångsrikt företag med engagerade medarbetare, bra värderingar och som utmanar branschen, säger Lasse Wilson.

– Det känns otroligt roligt att vi nu reser våra flaggor i Stockholm. Detta är ett led i vår organiska tillväxtplan då vi ser Stockholm som den mest expansiva regionen i anläggningsbranschen kommande år. Lasse Wilson är en viktig rekrytering för vår fortsatta expansion, säger Fredrik Jonsson, vd Serneke Anläggning.

Lasse Wilson tillträder sin tjänst på Serneke den 19 september. 

Nyheter

Börsmeddelanden