Serneke anställer regionchef i Göteborg

2016-04-19

Serneke Projektutveckling fortsätter att expandera och anställer en regionchef i Göteborg. Pär Falk kommer närmast från Peab där han arbetat som distriktschef inom bostadsutveckling.

– Jag har följt utvecklingen i Serneke med stort intresse. I början med viss förundran, men på senare år med nyfikenhet och beundran. Jag tilltalas av hur företaget satsar framåt på ett modernt och flexibelt sätt. När jag nu fick chansen att vara med på resan mot topp 30 i världen kunde jag inte motstå, säger Pär Falk.

Pär har arbetat i tio år på Peab i flera olika roller. Sedan 2012 har han ansvarat för företagets bostadsutveckling, från idé till färdiga bostäder, i Göteborg och Halland. I sommar tillträder Pär Falk sin nya tjänst som regionchef och han ser stor potential för sin nya arbetsgivare.

– Med korta beslutsvägar och tydlig strategi finns det stora möjligheter för Serneke att ta marknadsandelar inom flera segment, både inom bostadsutveckling och inom kommersiell projektutveckling, säger Pär Falk.

– Pär är efterlängtad. Hans kompetens och engagemang kommer bidra till att vi tar ytterligare steg mot att uppnå vår vision. Pär kommer fortsätta utveckla våra duktiga medarbetare, bygga vidare vår projektportfölj och genomföra många spännande och attraktiva projekt, säger Patrik Lindström, vd för Serneke Projektutveckling. 

Nyheter

Börsmeddelanden